• BIOPERRUQUERIA

 • Tots els nostres tractaments són una combinació d'ingredients botànics, saludables i biodegradables, lliures de silicones i derivats del petroli, creats amb la finalitat de retornar la salut, la bellesa i millorar la pell i el cabell.

  El nostre compromís és aportar a les persones una bellesa Saludable!

 • TRACTAMENTS “HAIR”

 • RENTAT DERMOCAPILAR

  Procés de desintoxicació de residus sintètics del cuir cabellut i fibra capil·lar, activa la irrigació sanguínia prevenint possibles desequilibris dermocapilars.

 • TRACTAMENT PURIFICANT

  Tractament equilibrador i regulador de la secreció sebàcia, especial per a cabells grassos, estimula el cuir cabellut i elimina els residus sintètics acumulats per l'ús de silicones, laques, etc.

 • TRACTAMENT AIGUA DE PLUJA

  Tractament hidronutritiu que aporta a la fibra capil·lar la capacitat de retenir el nivell d'aigua suficient per mantenir-se en perfecte estat. Indicat per a tot tipus de cabells.

 • TRACTAMENT AIGUA DE TERRA

  Reconstrueix la fibra capil·lar des de  l'interior a l'exterior, reparant les cutícules danyades per l'acció química de les coloracions capil·lars tradicionals, aportant simultàniament la nutrició i protecció necessària per a la pell del cuir cabellut (la terra per al cabell). Indicat per a tot tipus de cabells.
 • TRACTAMENT VOLUM

  Aporta gran força i cos al cabell, generant un volum natural, ideal per a cabells fins.

 • TRACTAMENT INFOACTIU FORÇA

  Potent vitalizador capil·lar intern, els seus actius de triple acció aporten els elements necessaris per reactivar i vitalitzar el cabell des del seu naixement. Frena i prevé la caiguda a més de regular l'excés de greix.

 • TRACTAMENT INFOACTIU SENSITIU

  Potent relaxant capil·lar, els seus actius de triple acció aporten els elements necessaris per relaxar i calmar en els casos de descamació i cuir cabellut irritat.

 • PIGMENTACIONS CAPIL·LARS

 • TRACTAMENT COLOR PROTECCIÓ

  Regulador de porositat: Tractament Bimolecular que permet protegir al cabell i cuir cabellut de l'acció oxidativa de les coloracions, gràcies a la seva porositat perfecta deixa penetrar el color sense ruptura de cutícula, unificant a més el color d'arrels a puntes.

  Equilibrador de PH: Tractament Bimolecular que segella les cutícules conservant el color a l'interior del cabell, retornant-li el seu pH i textura natural, màxima lluentor. Dues versions adaptades a cabells fi o gruix i crespat.

 • PIGMENT PUR

  Pigment Pur és una coloració permanent, lliure d'amoníac, aporta al cabell molta lluentor i durabilitat, cobrint totalment els cabells blancs, les seves tonalitats són molt naturals tant en rossos com en cabells foscos. L'essència dels seus olis redueix el dany en el cabell i protegeix el seu cuir cabellut.

   

 • TRACTAMENTS “FACE”

 • BIOTERAPIA FACIAL ANTIAGING

  Potent Bioteràpia facial inspirada en la Física Quàntica, generadora de vitalitat i energia a nivell cel·lular a través de l'Aigua Bipolar, nano estructura líquida que impulsa al sistema cel·lular a recuperar la seva ordre original. La seva composició biològica en unió a l'or en nano partícules, potenciat amb els nostres activadores de Quars Blanc i Hematia, impulsen la capacitat cel·lular de retenir aigua augmentant la generació de col·lagen, elastina i àcid hilaurònic, i reduint la grandària del porus. La pell s'allisa tornant a la seva vitalitat original.

 • BIOTERÀPIA FACIAL IL·LUMINANT

  Bioteràpia facial inspirada en la Física Quàntica, la seva aplicació continuada redueix o elimina les taques cutànies a través de l'Aigua Bipolar. Nano estructura líquida que impulsa al sistema cel·lular a recuperar la seva ordre original. La seva composició biològica en unió a l'or en nano partícules, potenciat amb els nostres activadores de Quars Blanc i Hematia, provoquen un aclarit natural de les pells enfosquides.
 • BIOTERAPIA FACIAL DETOX

  Bioteràpia facial inspirada en la Física Quàntica, reequilibra els desordres provocats per l'excés de greix en la pell a través de l'Aigua Bipolar, nano estructura líquida que impulsa al sistema cel·lular a recuperar la seva ordre original. La seva composició biològica en unió a l'or en nano partícules, potenciat amb els nostres activadores de Quars Blanc i Hematia, provoquen una depuració de substàncies tòxiques a nivell cel·lular permetent la transpiració i regulació sebàcia, alhora que depura residus sintètics acumulats en la pell per la cosmètica tradicional.
 • *Demanar pressupost personalitzat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto